Dispositivos y accesorios
Honey and herb pork loin
Prep. 10min
Total 4h 10min
8 portions
Ingredientes
-
pork loin roast, skinless (see Tips)1000 g
-
garlic cloves3
-
olive oil40 g
-
honey50 g
-
dried bay leaves2
-
allspice berries3
-
dried marjoram1 tbsp
-
sea salt1 ½ tsp
-
ground black pepper¾ tsp
-
water1500 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
495.8 mg
Proteína
46.5 g
Calorías
1237.8 kJ /
294.7 kcal
Grasa
9.5 g
Fibra
0.8 g
Grasa saturada
2.3 g
Carbohidratos
5.7 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Platter meats: Roulades, ballotines & more
8 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Montreal Steak Seasonning Blend
5min
Balinese Sous-Vide Duck Breast
Ninguna calificación
Three meat roulade
2h 5min
Biltong, Mushroom and Feta Paptert
1h 15min
Gilthead bream baked in a salt crust
35min
Pâtè with Riesling
3h
Texas-style lovely legs
4h
Herbed chicken hors d'oeuvres
35min
Warm zucchini salad with basil lemon dressing (Thermomix® Cutter)
20min
Mushroom and Blue Cheese Stuffed Flank Steak
1h 40min
Rhubarb and vanilla strawberry jam
45min
Lemony Green Beans
20min