Dispositivos y accesorios
Orange-brined turkey (MEATER+®)
Prep. 30min
Total 29h 45min
8 portions
Ingredientes
Orange brine and turkey
-
oranges (see Tips)4
-
turkey (size 46)4500 - 5000 g
-
garlic cloves2
-
fresh flat-leaf parsley leaves only3 sprigs
-
dried bay leaves2
-
salt90 g
-
pure maple syrup100 g
-
water1500 g
Stuffing
-
brown rice150 g
-
water1000 g
-
brown onion cut into halves150 g
-
garlic cloves3
-
fresh flat-leaf parsley leaves only5 sprigs
-
salted butter20 g
-
currants50 g
-
sausages casings removed (see Tips)500 g
Orange maple glaze
-
pure maple syrup80 g
-
soy sauce30 g
-
whole cloves4
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
2128.8 mg
Proteína
173.5 g
Calorías
7506 kJ /
1787.2 kcal
Grasa
104.6 g
Fibra
5.9 g
Grasa saturada
35 g
Carbohidratos
37.9 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
MEATER+®
15 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Cranberry Vinaigrette Fall Salad
10min
Maple Pecan Tart
1h 15min
Spicy Chinese Chicken with Zoodles
40min
Skinny Lemon Ginger Sour
15min
Shaved Brussels Sprouts Salad
20min
Baked Brie Bites with Chili and Raspberry Dips
2h 15min
Pina Colada Dessert (Pineapple Cheesecake Parfaits)
3h 35min
Farro Salad with Cucumber Yogurt Dressing
1h 20min
Sous-vide Honeyed Figs
1h
Camembert with cranberries and almonds
30min
Citrus seafood salad
1h
Santa Maria Dry Rub
5min