Country-style chicken liver fritters
TM6 TM5

Country-style chicken liver fritters

4.7 ( 10 valoraciones )

Ingredientes

  • 150 g day old bread (approx. 4 slices), crusts removed (and torn into pieces - see Tips)
  • 3 sprigs fresh flat-leaf parsley leaves only
  • 150 g brown onion cut into halves
  • 500 g chicken livers trimmed
  • 2 eggs
  • ½ tsp salt
  • ½ tsp ground black pepper
  • oil (approx. 2 tablespoons), for frying

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
121.9 kcal / 511.8 kJ
Proteína
9.5 g
Grasa
6.2 g
Carbohidratos
6.7 g
Fibra
1.2 g
Grasa saturada
1.3 g
Sodio
189.4 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre el mundo de Cookidoo®. Sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas