
Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 1 garlic clove
- 100 g brown onion cut into quarters
- 250 - 300 g baby beetroot peeled, reserving 7 leaves and stalks, cut into pieces (3 cm)
- 60 g carrot cut into pieces (3 cm)
- 50 g celery stalk cut into pieces (3 cm)
- 150 g potato peeled and cut into pieces (3-4 cm)
- 60 g cabbage cut into pieces (3 cm)
- 60 g parsnip peeled and cut into pieces (3 cm)
- 750 g water
- 1 tbsp Chicken stock paste (see Tips)
- ¼ tsp ground black pepper
- 3 allspice berries
- 1 fresh bay leaf
- 400 g canned cannellini beans rinsed and drained (approx. 250 g after draining)
- 60 g tomato paste
- 60 g lemon juice
- 80 g sour cream
- 2 spring onions/shallots cut into thin slices
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 181.3 kcal / 761.3 kJ
- Proteína
- 9.5 g
- Grasa
- 1.2 g
- Carbohidratos
- 25.6 g
- Fibra
- 12.4 g
- Grasa saturada
- 0.3 g
- Sodio
- 1217.8 mg
Recetas alternativas
Sauerkraut soup
50min
Baked pâté
3h
Spanish green lentil and chorizo soup
12h 45min
Spiced Moroccan lentil soup
40min
Zucchini soup
25min
Pea and ginger soup, lemon salmon with broccoli
50min
Spiced oranges and dates with yoghurt cream
30min
Borscht with Polish dumplings
1h 30min
Rassolnik (pickled cucumber soup)
1h 20min
Borscht
50min
Tomato and red lentil soup
30min
Ratatouille
40min