Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 1 garlic clove
- 100 g brown onion, cut into quarters
- 250 - 300 g baby beetroot, peeled, reserving 7 leaves and stalks, cut into pieces (3 cm)
- 60 g carrot, cut into pieces (3 cm)
- 50 g celery stalk, cut into pieces (3 cm)
- 150 g potato, peeled and cut into pieces (3-4 cm)
- 60 g cabbage, cut into pieces (3 cm)
- 60 g parsnip, peeled and cut into pieces (3 cm)
- 750 g water
- 1 tbsp Chicken stock paste (see Tips)
- ¼ tsp ground black pepper
- 3 allspice berries
- 1 fresh bay leaf
- 400 g canned cannellini beans, rinsed and drained (approx. 250 g after draining)
- 60 g tomato paste
- 60 g lemon juice
- 80 g sour cream
- 2 spring onions/shallots, cut into thin slices
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 761.3 kJ / 181.3 kcal
- Proteína
- 9.5 g
- Carbohidratos
- 25.6 g
- Grasa
- 1.2 g
- Grasa saturada
- 0.3 g
- Fibra
- 12.4 g
- Sodio
- 1217.8 mg
Recetas alternativas
Carrot and coriander soup
30 min
Warm cabbage dish
15min
Borscht
25 min
Mixed mushroom pâté
1h 25min
Borscht with Polish dumplings
1h 30min
Warm beetroot dish
50 min
Creamy capsicum and zucchini soup
40 min
Rassolnik (pickled cucumber soup)
1h 20min
Sauerkraut soup
50 min
Ukrainian chebureks
1h 35min
Spinach potato soup with savoury egg custard
45min
Zucchini soup
25 min