Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 8 sprigs fresh parsley, leaves only
- 8 sprigs fresh dill, leaves only
- 150 g dill pickled cucumbers cut into pieces, reserving pickling liquid
- 120 g carrot, cut into pieces
- 140 g celeriac, cut into pieces
- 100 g onion, cut into quarters
- 1 garlic clove
- 20 g rapeseed oil
- 100 g pork sausage, smoked, (Kielbasa), cut into slices, then into halves (see Tip)
- 250 g beef chuck steak, cut into pieces (2 cm)
- 200 g boneless pork shoulder, cut into pieces (2 cm)
- 1000 g water
- 1 tsp salt
- 3 allspice berries
- 2 dried bay leaves
- 100 g ham smoked, cut into pieces (1 cm)
- 60 g tomato paste
- 100 g mushroom, in oil, cut into pieces
- 35 g pitted green olives, cut into halves
- ½ tsp ground black pepper
- 6 tbsp sour cream, to serve
- 6 slices lemon, to serve
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1312.3 kJ / 313.6 kcal
- Proteína
- 21.5 g
- Carbohidratos
- 10.7 g
- Grasa
- 21.1 g
- Grasa saturada
- 6.7 g
- Fibra
- 2.7 g
- Sodio
- 1134.9 mg
En colecciones
Recetas alternativas
Baked pâté
3h
Rassolnik (pickled cucumber soup)
1h 20min
Poppy seed strudel
3h 15min
Sauerkraut soup
50 min
Ukrainian chebureks
1h 35min
Pickled Gherkin Soup - Rassolnik
1h 20min
Country-style chicken liver fritters
35 min
Polish vegetable salad (Insalata Russa)
1h 20min
Peruvian roast chicken with green sauce and avocado salad
25h 35min
Seafood bisque
1h 10 min
Keftedes (meatballs)
2h 30 min
Beef Goulash Soup
1h 15 min