Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Sous-vide Duck
- 250 g duck breast, skin on, boneless
- 1 tsp sea salt
- 1 tsp ground white pepper
- 50 g Indonesian green spice paste, room temperature
- water to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
- 30 g lemon juice (see Tips)
- 2 tbsp vegetable oil
Green sambal
- 30 g vegetable oil
- 50 g eschalots, cut into wedges
- 100 g green chilli, thinly sliced diagonally
- 50 g Indonesian green spice paste, room temperature
- 100 g green tomatoes, cut into cubes (2 cm)
- 50 g tomatoes, cut into cubes (2 cm)
- 5 makrut lime leaves
- 1 tsp Chicken stock powder
- ½ tsp sea salt, adjust to taste
- ¼ tsp ground white pepper, adjust to taste
- 30 g fried shallots
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 2719.7 kJ / 650 kcal
- Proteína
- 31.1 g
- Carbohidratos
- 38 g
- Grasa
- 44.2 g
- Grasa saturada
- 10.4 g
- Fibra
- 5.8 g
- Sodio
- 1674.6 mg
Recetas alternativas
Pork belly with noodles and chilli miso sauce (TM6)
4h 20min
Sous vide chicken liver pâté (TM6)
2h 20min
Sous vide pears with cinnamon sauce (TM6)
2h
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
2h 20min
Duck breast à l`orange with orange zabaglione
2h 20min
Caramelised red onion chutney
24h
Sweet cucumber pickle (Thermomix® Cutter, TM6)
48h 20 min
Apple tart (Thermomix® Cutter, TM6)
1h
Greek-style yoghurt with honey walnuts
13h 5 min
Pork fillet with chilli and coconut relish (Diabetes)
45min
Cheat's Sriracha sauce
168h 30min
Natural yoghurt (Varoma method)
13h