
Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Sous-vide Duck
- 250 g duck breast, skin on boneless
- 1 tsp sea salt
- 1 tsp ground white pepper
- 50 g Indonesian green spice paste room temperature
- water to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
- 30 g lemon juice (see Tips)
- 2 tbsp vegetable oil
Green sambal
- 30 g vegetable oil
- 50 g eschalots cut into wedges
- 100 g green chilli thinly sliced diagonally
- 50 g Indonesian green spice paste room temperature
- 100 g green tomatoes cut into cubes (2 cm)
- 50 g tomatoes cut into cubes (2 cm)
- 5 makrut lime leaves
- 1 tsp Chicken stock powder
- ½ tsp sea salt adjust to taste
- ¼ tsp ground white pepper adjust to taste
- 30 g fried shallots
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 650 kcal / 2719.7 kJ
- Proteína
- 31.1 g
- Grasa
- 44.2 g
- Carbohidratos
- 38 g
- Fibra
- 5.8 g
- Grasa saturada
- 10.4 g
- Sodio
- 1674.6 mg
Recetas alternativas
Steamed Egg Cups
20min
Mushroom and chicken vol-au-vents
1h 40min
Crunchy salad with green goddess dressing (Diabetes,Thermomix® Cutter, TM6)
20min
Sous vide salmon with greens (Diabetes, TM6)
1h 35min
Caramel Sous-Vide Pineapple
1h 30min
Dave Barbaro's spiced pork sausages
40min
Sicilian Shrimp Salad
30min
Sous vide chicken liver pâté (TM6)
2h 20min
Herb and garlic dip
5min
Steamed Egg Cups
20min
Hearty Seafood Chowder
1h
Flank steak with horseradish cream sauce (MEATER+®)
4h 20min