Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 80 gramů sýru eidamu, na kousky
- 700 gramů vody
- 330 gramů ajvaru, sterilovaného (čalamáda z paprik, lilku, česneku a chilli)
- 200 gramů smetany, 12% tuku
-
1
kostka zeleninového bujónu (pro 0.5l vody)
o 1 vrchovatá čajová lžička dochucovací pasty, domácí, zeleninové - 1 čajová lžička soli
- 400 gramů těstovin, penne
- 80 gramů pórku, na kolečka (2 mm)
- Inf. nutricional
- por 1 porci
- Calorías
- 2529 kJ / 604 kcal
- Proteína
- 24.2 g
- Carbohidratos
- 79.4 g
- Grasa
- 19.1 g
- Fibra
- 5.9 g
Recetas alternativas
Špagety all`arrabbiata - z jednoho hrnce
30min
Hořčičná vejce s vařenými bramborami
1h 5min
Brokolice s těstovinami a ančovičkami
25min
Nudle s růžovozelenou omáčkou
20min
Těstoviny s paprikovou omáčkou
1h 55min
Salát z nových brambor, chřestu a vajec s koprovým pestem
40min
Tagliatelle s restovanými hříbky
1h
Těstoviny á la Carbonara pro dva
22min
Rizoto s brynzou a vlašskými ořechy
40min
Těstoviny penne s houbami
35min
Gnocchi trikolóra
25min
Sýrovo-hořčičná pomazánka
10min