Versiones compatibles
Antonio Bachour: White Chocolate Raspberry Almond Cake
Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Raspberry Confit
- 12 oz fresh raspberries
- 1 tbsp lemon juice
- 1 oz sugar
- ¾ tsp pectin
Almond Cake
- 6 oz almond paste, softened
- 6 oz unsalted butter, diced, room temperature
- 6 oz sugar
- 4 ½ oz almond flour
- 6 oz sour cream
- 3 large eggs
- 1 tbsp baking powder
- ⅛ tsp salt
White Chocolate Rose Water Vanilla Mousse
- 2 sheets gelatin, silver grade
- ice water, to cover
-
6
oz white chocolate Valrhona Ivoire 35% (see Tip)
o 6 oz white chocolate 35%, high quality chips or chunks - 1 vanilla bean
- 2 oz whole milk
- 16 oz heavy whipping cream, divided
- 1 - 2 tsp rose water, to taste
Mirror Glaze
- 8 oz water, plus 6 tbsp to soak gelatin powder
-
1
tbsp gelatin powder, unflavored
o 4 ½ sheets gelatin, silver grade (see Tip) - 6 oz sugar
- 2 tsp glucose (see Tip)
- 5 ½ oz heavy whipping cream
-
5 ½
oz white chocolate Valrhona Ivoire 35% (see Tip)
o 5 ½ oz white chocolate 35% high quality chips or chunks - 1 - 3 tsp gel food coloring, red, to desired tint
- Inf. nutricional
- por 1 piece
- Calorías
- 2473 kJ / 591 kcal
- Proteína
- 7 g
- Carbohidratos
- 51 g
- Grasa
- 42 g
- Grasa saturada
- 22 g
- Fibra
- 3 g
- Sodio
- 155 mg
Recetas alternativas
Caramel Éclairs
2h 25min
New York Black and White Cookies
1h 15 min
Cutter Beet Carpaccio (TM6)
20min
Klondike Bars
8h 45min
Caramel Toffees
2h
Pina Colada
15min
Sopapilla
1h 10 min
Magic Chocolate Shell
5min
Meringue Clouds with Sabayon and Berries (Rosalyn Darling)
4h 50min
Whole Wheat and Spinach Tortillas
1h 15 min
Gorditas de Chicharrón
1h 40min
Antonio Bachour: Passion Fruit Fondue with Brioche and Tropical Fruit
4h 30min