
Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Sous-Vide Shrimp
- 24 oz large raw shrimp, peeled tail on, deveined
- water to fully submerge bags (not higher than max. fill mark)
-
1
oz lemon juice (approx. ½ lemon) (see Tip)
o 1 tsp ascorbic acid (vitamin C powder)
Cocktail Sauce
-
4
oz ketchup
o 4 oz tomato sauce - 2 oz chili sauce
- 1 oz prepared horseradish to taste
- 3 oz mayonnaise to taste (opcional)
- 1 tsp freshly squeezed lemon juice
- 1 tsp Worcestershire sauce
- 3 drops hot sauce to taste
- 2 tbsp capers to taste (opcional)
- 1 pinch salt
- ice cubes to serve
- fresh parsley leaves to garnish
- 1 lemon cut into wedges, to serve
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 210 kcal / 879 kJ
- Proteína
- 16 g
- Grasa
- 12 g
- Carbohidratos
- 9 g
- Fibra
- 1 g
- Grasa saturada
- 2 g
- Sodio
- 1166 mg
En colecciones
Recetas alternativas
Oysters with Lime Granita
15min
Sous-Vide Teriyaki Chicken Thighs (TM6)
2h
Sicilian Shrimp Salad
30min
Steamed Shrimp
20min
Caramelizing 14.5-17.5 oz Onions
50min
Caramelizing 7 oz Onions
40min
Chipotle Sabayon Poached Eggs (Jeremiah Stone and Fabian von Hauske)
45min
Sweet and Spicy Beef Short Ribs with Polenta
3h 35min
Lamb with Artichoke and Spinach Purée
45min
Shrimp Sauté
25min
Brandy Chicken Liver Pâté
3h 25min
Chimichurri Steak Pita Sandwich
40min