Dispositivos y accesorios
Shrimp Cocktail
Prep. 5min
Total 50min
6 portions
Ingredientes
Sous-Vide Shrimp
-
large raw shrimp, peeled tail on, deveined24 oz
-
water to fully submerge bags (not higher than max. fill mark)
-
1 tsp ascorbic acid (vitamin C powder)lemon juice (approx. ½ lemon) (see Tip)1 oz
Cocktail Sauce
-
4 oz tomato sauceketchup4 oz
-
chili sauce2 oz
-
prepared horseradish to taste1 oz
-
mayonnaise (opcional) to taste3 oz
-
freshly squeezed lemon juice1 tsp
-
Worcestershire sauce1 tsp
-
hot sauce to taste3 drops
-
capers (opcional) to taste2 tbsp
-
salt1 pinch
-
ice cubes to serve
-
fresh parsley leaves to garnish
-
lemon cut into wedges, to serve1
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
1166 mg
Proteína
16 g
Calorías
879 kJ /
210 kcal
Grasa
12 g
Fibra
1 g
Grasa saturada
2 g
Carbohidratos
9 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Vintage Modern Mom
14 Recetas
Estados Unidos
Estados Unidos
También podría gustarte...
Gazpacho
1h 15min
Onion Tarte Flambée (TM6)
1h
Shrimp Aguachile
15min
Frozen Lime Pie
4h 30min
Tuna Avocado Bowl
50min
Perfect Roast Turkey and Gravy (Bill Yosses)
55h
Bourbon Ginger Fizz
5min
Lobster Tails with Black Bean Chili Sauce
40min
Margarita with Citrus Dust
30min
Lime-Cilantro Vinaigrette
10min
Smoked Onion Dip
10min
Crema de Malanga (Creamy Malanga Soup)
35min