Versiones compatibles
Beef Tartare with Capers, Red Onion, Sun-dried Tomatoes and Aïoli
Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 30 g red onion, quartered
- 55 g sun-dried tomatoes in oil, drained (reserving oil)
- 1 garlic clove
- 5 g fresh parsley leaves
- 15 g mustard
- 1 pinch dried chilli flakes
- 2 egg yolks, from medium eggs (see tip)
- 1 tsp fine sea salt
- ¾ tsp ground black pepper
- 200 g beef fillet steak, sinew and white membranes removed, cut in pieces (3 cm), partially frozen (see tip)
- 30 g olive oil
- 4 tsp pickled capers, drained
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1665 kJ / 398 kcal
- Proteína
- 26 g
- Carbohidratos
- 12 g
- Grasa
- 29 g
- Grasa saturada
- 6 g
- Fibra
- 28 g
- Sodio
- 1389 mg
En colecciones
Recetas alternativas
Creamy Mushroom Truffle Soup
50min
Pea Soup with Squid and Tomatoes
50min
Caramelised sherry vinaigrette
25min
Orange liqueur zabaglione
15min
Smoked Salmon and Beetroot Roulade
2h 45min
Mussels with Basil, Almonds and Butter
40min
Floating Islands
40min
Mayonnaise
5min
Olive oil, garlic and almond soup
5min
Cecina and Goat's Cheese Croquettes
9h 20min
Parsnip Blinis with Stilton, Walnuts and Honey
2h 20min
Cheddar and Stilton Soufflé Omelette
20min