Versiones compatibles
Beef Tartare with Capers, Red Onion, Sun-dried Tomatoes and Aïoli
Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 30 g red onion, quartered
- 55 g sun-dried tomatoes in oil, drained (reserving oil)
- 1 garlic clove
- 5 g fresh parsley leaves
- 15 g mustard
- 1 pinch dried chilli flakes
- 2 egg yolks, from medium eggs (see tip)
- 1 tsp fine sea salt
- ¾ tsp ground black pepper
- 200 g beef fillet steak, sinew and white membranes removed, cut in pieces (3 cm), partially frozen (see tip)
- 30 g olive oil
- 4 tsp pickled capers, drained
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1665 kJ / 398 kcal
- Proteína
- 26 g
- Carbohidratos
- 12 g
- Grasa
- 29 g
- Grasa saturada
- 6 g
- Fibra
- 28 g
- Sodio
- 1389 mg
En colecciones
Recetas alternativas
Asparagus and Potatoes with Hollandaise Sauce
50min
Cheddar and Stilton Soufflé Omelette
20min
Tartare Sauce
10min
Black Ravioli with Sea Bass
1h 45min
Sous-vide Korean-style BBQ Pork Loin
4h 50min
Malted crème brûlée with salted caramel ice cream
28h 30min
Béarnaise Sauce
20min
Mustard Dill Sauce
2h 15min
Steak tartare
30min
Bordelaise Sauce
55min
Roquefort Sauce
20min
Pierogi with Meat
1h