Beef Tartare with Capers, Red Onion, Sun-dried Tomatoes and Aïoli
TM6 TM5 TM31

Beef Tartare with Capers, Red Onion, Sun-dried Tomatoes and Aïoli

3.7 (9 valoraciones )

Ingredientes

  • 30 g red onion, quartered
  • 55 g sun-dried tomatoes in oil, drained (reserving oil)
  • 1 garlic clove
  • 5 g fresh parsley leaves
  • 15 g mustard
  • 1 pinch dried chilli flakes
  • 2 egg yolks, from medium eggs (see tip)
  • 1 tsp fine sea salt
  • ¾ tsp ground black pepper
  • 200 g beef fillet steak, sinew and white membranes removed, cut in pieces (3 cm), partially frozen (see tip)
  • 30 g olive oil
  • 4 tsp pickled capers, drained

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
1665 kJ / 398 kcal
Proteína
26 g
Carbohidratos
12 g
Grasa
29 g
Grasa saturada
6 g
Fibra
28 g
Sodio
1389 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre el mundo de Cookidoo®. Sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas