Dispositivos y accesorios
Mini lemon curd tarts
Prep. 30min
Total 2h 20min
48 pieces
Ingredientes
Sour cream pastry
-
plain flour plus extra to dust250 g
-
unsalted butter chilled and cut into pieces200 g
-
sour cream120 g
Lemon curd filling
-
white sugar240 g
-
freshly squeezed lemon juice150 g
-
unsalted butter cut into pieces120 g
-
eggs3
-
fresh berries of choice, to decorate
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 piece
Sodio
6.1 mg
Proteína
1.1 g
Calorías
422.3 kJ /
100.5 kcal
Grasa
6.8 g
Fibra
0.2 g
Grasa saturada
4.2 g
Carbohidratos
9.1 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Rose gold baking
21 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Chocolate ganache
20min
Fruity pear mince tarts
2h 30min
Pavlova towers
4h 30min
Iced puff pastry
40min
Sultana, apple and custard scrolls
4h 30min
Bee sting cake
6h 50min
Lemon meringue cupcakes
1h 30min
Portuguese-style custard tarts
40min
Cream cheese frosting
5min
Buttermilk scones
35min
Caribbean carrot cake
2h 10min
Sticky date pudding
1h 30min