Dispositivos y accesorios
Mini lemon curd tarts
Prep. 30min
Total 2h 20min
48 pieces
Ingredientes
Sour cream pastry
-
plain flour plus extra to dust250 g
-
unsalted butter chilled and cut into pieces200 g
-
sour cream120 g
Lemon curd filling
-
white sugar240 g
-
freshly squeezed lemon juice150 g
-
unsalted butter cut into pieces120 g
-
eggs3
-
fresh berries of choice, to decorate
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 piece
Sodio
6.1 mg
Proteína
1.1 g
Calorías
422.3 kJ /
100.5 kcal
Grasa
6.8 g
Fibra
0.2 g
Grasa saturada
4.2 g
Carbohidratos
9.1 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Rose gold baking
21 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Sour cream pastry
25min
Bagels with bacon jam and egg
3h 20min
Decadent dark chocolate brownies
2h 15min
Lemon meringue tarts
25h 30min
Pull-apart sunshine bread
40min
Focaccia
2h 5min
Quick puff pastry
1h 20min
Sweet shortcrust pastry
1h 50min
Apple shortcake
1h 50min
Fry bread
35min
Afghan biscuits
25min
Buttermilk scones
35min