Lemon meringue tarts
TM6 TM5 TM31

Lemon meringue tarts

4.3 (18 valoraciones )

Ingredientes

Lemon curd

  • 225 g sugar
  • 2 lemons, peel only, no white pith and juice reserved
  • 1 lime, peel only, no white pith and juice reserved
  • 5 eggs
  • 4 egg yolks (reserve egg whites for meringue)
  • ½ vanilla bean, seeds only
  • 100 g salted butter, cut into pieces

Short crust pastry

  • 100 g sugar
  • 250 g plain flour, plus extra to dust
  • 100 g salted butter, cut into pieces
  • 2 egg yolks (reserve egg whites for meringue)
  • 20 g cold water
  • 1 pinch sea salt

Swiss meringue

  • 180 g sugar

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
1717.9 kJ / 410.6 kcal
Proteína
5.8 g
Carbohidratos
59.9 g
Grasa
17.3 g
Grasa saturada
9.8 g
Fibra
1 g
Sodio
146.7 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre el mundo de Cookidoo®. Sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas