Two-layer chocolate cake

Two-layer chocolate cake

3.4 20 valoraciones
Prep. 20min
Total 3h 20min
12 portions

Ingredientes

  • cashews (see Tips), for cashew icing
    200 g
  • water for soaking
Cake
  • extra virgin olive oil for greasing
  • zucchini cut into pieces (3-4 cm)
    250 g
  • banana broken into pieces
    200 g
  • pure maple syrup
    150 g
  • brown sugar (see Tips)
    100 g
  • eggs
    4
  • milk
    100 g
  • wholemeal self-raising flour
    450 g
  • baking powder
    ½ tsp
  • raw cacao powder (see Tips)
    60 g
Chocolate cashew icing
  • brown sugar
    80 g
  • milk
    60 g
  • raw cacao powder (see Tips)
    30 g
  • cream cheese softened and cut into cubes (3 cm)
    250 g

Inf. nutricional por 1 portion

Calorías 635.8 kcal / 2670.5 kJ
Proteína 13.1 g
Grasa 38.6 g
Carbohidratos 57.6 g
Fibra 8.2 g
Grasa saturada 10.5 g
Sodio 372.3 mg

¿Le gusta lo que ve?

¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!

Regístrese en nuestra prueba gratuita de 30 días y descubra todo lo que Cookidoo® tiene para ofrecerle. Sin compromiso.

Registrarse gratis Más información


También podría gustarte...