Dispositivos y accesorios
Two-layer chocolate cake
Prep. 20min
Total 3h 20min
12 portions
Ingredientes
-
cashews (see Tips), for cashew icing200 g
-
water for soaking
Cake
-
extra virgin olive oil for greasing
-
zucchini cut into pieces (3-4 cm)250 g
-
banana broken into pieces200 g
-
pure maple syrup150 g
-
brown sugar (see Tips)100 g
-
eggs4
-
milk100 g
-
wholemeal self-raising flour450 g
-
baking powder½ tsp
-
raw cacao powder (see Tips)60 g
Chocolate cashew icing
-
brown sugar80 g
-
milk60 g
-
raw cacao powder (see Tips)30 g
-
cream cheese softened and cut into cubes (3 cm)250 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
372.3 mg
Proteína
13.1 g
Calorías
2670.5 kJ /
635.8 kcal
Grasa
38.6 g
Fibra
8.2 g
Grasa saturada
10.5 g
Carbohidratos
57.6 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Sweet Nourish
80 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Buttercream icing
10 min
Basic vanilla cake
55 min
Buttercream icing
5 min
Banana coconut ice blocks
7 h 15 min
Freckles
1 h
Banana cupcakes with peanut butter frosting
1 h
Pinwheel biscuits
26 h 40 min
Dark chocolate frosting
10 min
Chocolate "feed a crowd" cake
1 h
Basic chocolate cupcakes
40 min
Buttermilk scones
35 min
Too easy chocolate cake
50 min