Dispositivos y accesorios
Steamed Chicken With Herbal Liqueur
Prep. 5min
Total 2h
2 portions
Ingredientes
-
kampung chicken (free-range chicken) skinless, with bone, cut in pieces (3 cm)400 g
-
hot water120 g
-
dang gui (Chinese angelica root) slices4
-
water1600 g
-
herbal liqueur100 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
177 mg
Proteína
41 g
Calorías
1681 kJ /
402 kcal
Grasa
5 g
Fibra
0 g
Grasa saturada
1 g
Carbohidratos
26 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Nourishing Confinement Food
15 Recetas
Internacional
Internacional
También podría gustarte...
Red Date Longan Peach Gum Dessert
1h 5min
Buddha's Delight
55min
Pork Belly Cabbage Rice
45min
Shallot Oil
25min
Pork Belly In Shrimp Paste
55min
Salted Fish Pork Belly
30min
Steamed Pepper Chicken
1h 45min
Rice Wine Chicken
30min
Chai Buey
1h 45min
Yam Rice
45min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1h 50min
Braised Chicken with Mushroom
1h 30min