Dispositivos y accesorios
Fried Chives Pockets
Prep. 30min
Total 45min
6 piece
Ingredientes
Dough
-
plain flour230 g
-
water120 - 130 g
-
cooking oil10 g
-
salt¼ tsp
Chive fillings
-
eggs2
-
cooking oil15 g
-
Chinese chives cut in small pieces, approx. 0.5 cm300 g
-
sesame oil, untoasted30 g
-
oyster sauce10 g
-
ground white pepper¼ tsp
-
Chinese five spice powder1 pinch
-
salt1 tsp
-
dried shrimp small size, rinsed, toasted20 g
Assembly
-
cooking oil for frying
Dificultad
medio
Inf. nutricional por 1 piece
Sodio
512 mg
Proteína
10 g
Calorías
1123 kJ /
269 kcal
Grasa
12 g
Fibra
2 g
Grasa saturada
2 g
Carbohidratos
32 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Asian Party Bites
12 Recetas
Internacional
Internacional
También podría gustarte...
Hakka Yong Tau Foo Soup
1h 20min
Mango Pomelo Sago
1h 30min
Balado Eggplant
50min
Prawn Laksa
50min
Steamed Fish With Pickled Chilli And Black Beans
35min
Pig's Stomach And White Pepper Soup
3h 15min
Candied Almond
10min
Singapore Laksa
55min
Cereal Prawns
30min
Steamed Bak Choy, Chicken And Tomato Egg Drop Soup
30min
Pork Rib Soup With Dried Shiitake Mushroom And Bean Curd
3h 10min
Sliced Fish Tofu Soup
2h 10min