
Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Eggs for dipping
- 1200 g water
- 4 kampung eggs
Soup stock
- 500 g water
- 30 g dried kelp (kombu), rinsed
- 30 g bonito flakes
- 100 g Japanese soy sauce (shoyu)
- 100 g mirin
- 100 g Japanese rice wine (sake)
- 30 - 40 g sugar
To assemble
- 200 g long chinese cabbage cut in pieces (4 cm)
- 300 g silken tofu (1 box), cut in slices (1 cm)
- 5 fresh shiitake mushrooms scored (see tips)
- ½ sprig leek diagonally sliced
- 60 g carrot cut in slices
- 60 g yellow onions cut in halves, thinly sliced
-
300
g beef slices (ribeye or beef chuck)
o 300 g pork slices (shoulder loin or belly) - 200 g udon rinsed
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 233 kcal / 973 kJ
- Proteína
- 27 g
- Grasa
- 9 g
- Carbohidratos
- 11 g
- Fibra
- 2 g
- Grasa saturada
- 4 g
- Sodio
- 855 mg
En colecciones
Recetas alternativas
Three-in-One Meal (Rice, Steamed Egg and Dang Gui Chicken)
1h 30min
Red Date Longan Peach Gum Dessert
1h 5min
Buddha's Delight
55min
Sugarcane Water Chestnut Drink
50min
Lap Mei Fun (Chinese Waxed Meat Rice)
1h
Chicken, Mushroom and Chinese Sausage Rice
45min
Fresh Prawn Paste
1h 20min
Ngo Hiang (Five Spice Meat Rolls)
45min
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55min
Pig's Stomach And White Pepper Soup
3h 15min
Ginger Garlic Steamed Whole Fish
30min
Prawn Paste Stuffed Soft Tofu
40min