Dispositivos y accesorios
Bessenmix-yoghurt
Prep. 10min
Total 12h 15min
6 porties
Ingredientes
-
gemengde verse bessen (bv. bosbessen, aardbeien, frambozen)150 g
-
houdbare volle melk (zie tip)500 g
-
volle yoghurt60 g
-
melkpoeder (zie tip)25 g
-
gezoete gecondenseerde melk125 g
-
water250 g
-
1 tl ascorbinezuur (vitamine C in poeder)citroensap (zie tip)30 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portie
Sodio
96 mg
Proteína
7 g
Calorías
635 kJ /
151 kcal
Grasa
5 g
Grasa saturada
3 g
Carbohidratos
19 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Fermentatie modus
10 Recetas
Benelux
Benelux
También podría gustarte...
Volkoren Taco's met Pulled Pork in Biersaus
Ninguna calificación
Aardbeien en champagne cocktail met hartige mini kaaskoekjes
Ninguna calificación
Erwtenboter, avocado en muntpuree
Ninguna calificación
Boeddha bowl met kip
1h
Batch Cooking | Beluga linzensalade met frambozendressing en tofu & stracciatella yoghurt
Ninguna calificación
Courgette en tonijn terrine - Tagliatelle van paprika
Ninguna calificación
Boterham met medium hard gekookt ei, citrusmayonaise en kaas
Ninguna calificación
Warme chocolademelk met karamel en whisky
25min
Gecondenseerde melkdrank Dalgona-koffie
10min
Baguette / Stokbrood
3h 45min
Yoghurt met rode vruchten
12h 20min
Brusselse Wafels
1h