Dispositivos y accesorios
Victoria biscuit gebak
Prep. 10min
Total 1h 10min
10 porties
Ingredientes
Sponge cake
-
margarine, om in te vettenboter om in te vetten
-
fijne suiker170 g
-
eieren, medium (53-63 g)3
-
zelfrijzende bloem170 g
-
bakpoeder1 tl
-
bicarbonaat van sodium1 tl
-
natuurlijk vanille-extract (opcional)1 tl
Vulling
-
confituur (bv. aardbei en framboos)100 g
-
slagroom (ong. 48% vet)200 g
-
frambozen150 g
-
poedersuiker als afwerking1 el
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portie
Proteína
4.1 g
Calorías
1683 kJ /
402 kcal
Grasa
25.5 g
Carbohidratos
39 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Traditionele recepten
47 Recetas
Benelux
Benelux
También podría gustarte...
Speculoos Druiven Tiramisu
1h
Eiersalade in Krokante Paasnestjes
1h
Temaki Sushi
Ninguna calificación
Romige pasta met kip en broccoli
30min
Mout milkshake
10min
Valentijnkoekjes met aardbei
Ninguna calificación
Taart van appelcrumble en meringue
2h
Gestoomde Chocolade Flan Cake
Ninguna calificación
Cijfertaart
Ninguna calificación
Aalsterse Vlaai
1h
Sinaasappel Sponge Cake
1h
Zachte Appelcake
50min