Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Bison Burgers
-
600
g bison, freshly ground (see Tip)
o 600 g ground bison, store bought - 8 g garlic cloves, peeled (approx. 2 large)
- 75 g onions, in pieces
- 1 egg
- 75 g beer, golden Canadian beer or ale (see Tip)
- 1 ½ tsp Worcestershire sauce
- ½ tsp onion powder
- ½ tsp garlic powder
- ½ tsp dried red chili flakes
- 1 tsp salt
- freshly ground black pepper, to taste
- 135 g strong cheddar cheese, cut into 3 cubes
Grilled Picked Onions
- 150 g red onions, peeled and trimmed
- 120 g apple cider vinegar
- 60 g sugar
- 1 tsp salt
- olive oil, to grease
- 3 burger buns, toasted, to serve
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 2823.1 kJ / 674.7 kcal
- Proteína
- 62 g
- Carbohidratos
- 52.3 g
- Grasa
- 22.3 g
- Grasa saturada
- 11.6 g
- Fibra
- 2.4 g
- Sodio
- 2213.9 mg
En colecciones
Recetas alternativas
Meat Stock Paste
Ninguna calificación
Cheese Blintz Soufflé
1h 10min
Split Pea Soup
2h 10min
Roast Potatoes (Betty) Metric
1h 15min
Caprese Egg White Omelet
20min
Pulled pork with steamed buns
3h
Chicken Enchiladas
40min
Curry Ketchup
30min
Chicken Coq au Vin (Betty) Metric
2h 15min
Caramelised red onion chutney
24h
Steamed Turkey Breast with Ricotta, Spinach and Walnut Filling
2h
Grilled Burger with Red Potatoes and Garlic Mayonnaise
1h 20min