Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Bison Burgers
-
600
g bison, freshly ground (see Tip)
o 600 g ground bison, store bought - 8 g garlic cloves, peeled (approx. 2 large)
- 75 g onions, in pieces
- 1 egg
- 75 g beer, golden Canadian beer or ale (see Tip)
- 1 ½ tsp Worcestershire sauce
- ½ tsp onion powder
- ½ tsp garlic powder
- ½ tsp dried red chili flakes
- 1 tsp salt
- freshly ground black pepper, to taste
- 135 g strong cheddar cheese, cut into 3 cubes
Grilled Picked Onions
- 150 g red onions, peeled and trimmed
- 120 g apple cider vinegar
- 60 g sugar
- 1 tsp salt
- olive oil, to grease
- 3 burger buns, toasted, to serve
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 2823.1 kJ / 674.7 kcal
- Proteína
- 62 g
- Carbohidratos
- 52.3 g
- Grasa
- 22.3 g
- Grasa saturada
- 11.6 g
- Fibra
- 2.4 g
- Sodio
- 2213.9 mg
En colecciones
Recetas alternativas
Fish Carnitas
20min
Menu with vegetable velouté, chicken with mustard sauce and steamed vegetables
45min
Black tahini banana bread
1h 20 min
Grilled Tri-Tip with Creamed Spinach
Ninguna calificación
Chimichurri Pork Tenderloin with Warm Rice Salad
13h 20min
Kamut Risotto with Parmesan Zucchini
9h 45min
Sautéing Red Pepper with Onions
Ninguna calificación
Caramelized Red Onion Chutney
24h
Artichokes with Garlic Tarragon Butter
40min
Maple-Dijon Vinaigrette
15min
Maple Ice Cream with Almond Milk
13h 20min
Ropa Vieja Cubana (Cuban Shredded Beef)
4h 20 min