Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Tartar Sauce
- 2 egg yolks, from large eggs
- 2 tsp lemon juice
- 2 tsp capers, drained
- 2 tsp Dijon mustard
- 1 pinch salt
- 1 pinch freshly ground black pepper
- ½ oz olive oil
Salmon Burger
- 1 lemon, peel only, no pith
- 2 oz bread cubes
- 1 oz shallot
- ½ oz parsley, leaves only
- ½ oz fresh basil, leaves only
- ½ tsp salt
- ¼ tsp freshly ground pepper
- 16 oz salmon, skinless and boneless, in pieces (1 in.), chilled
- 1 tsp Worcestershire sauce
- oil, to fry
- 4 hamburger buns, toasted
- ½ red onion, thinly sliced
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1966 kJ / 470 kcal
- Proteína
- 26 g
- Carbohidratos
- 38 g
- Grasa
- 20 g
- Fibra
- 2 g
Recetas alternativas
Chicken Pesto Tagliatelle
1h 5min
Shrimp Tacos with Denver Salsa
25min
Moroccan Salmon with Lemony Couscous and Vegetable Soup
1h
Meatballs with Romesco Sauce
1h 40min
Apple and Cranberry Farro Salad
35min
Macadamia Halibut with Mango Sauce
1h
Salmon with Ginger Tomato Sauce
40min
Steamed Eggplant and Ricotta Lasagna
1h 25min
Lemon Caper Salmon with Ribbon Squash
35min
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55min
Beef and Apple Cabbage Rolls
1h 35min
Citrus-Glazed Salmon with Roasted Cauliflower Salad
1h