
Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 4 oz yellow onions quartered
- 2 garlic cloves
- 15 oz green tomatillos ripe, husked, destemmed and halved
- 1 fresh jalapeño chili destemmed and deseeded
- ½ oz extra virgin olive oil
- ½ tsp ground cumin
- ¼ tsp red pepper flakes to taste
- ½ tsp salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 16 oz green leafy vegetables, mixed i.e., collard greens, baby spinach, Tuscan kale, sliced into ¼ inch ribbons, divided
- 4 large eggs
- 18 oz water
- 4 tbsp chopped cilantro to garnish
- 4 tbsp green onions sliced, to garnish
- whole grain bread to serve
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 189.3 kcal / 791.8 kJ
- Proteína
- 11.3 g
- Grasa
- 10.3 g
- Carbohidratos
- 16.3 g
- Fibra
- 7.3 g
- Grasa saturada
- 2.3 g
- Sodio
- 386.5 mg
Recetas alternativas
Keto Stuffed Acorn Squash
1h 20min
Almond Pulp Galette with Tomatoes
1h 50min
Farro Salad with Cucumber Yogurt Dressing
1h 20min
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55min
Grilled Corn Salad with Cilantro Vinaigrette
25min
Shrimp Tacos with Denver Salsa
25min
Greek Broccoli with Arugula Pesto and Roasted Lemon
30min
Chili and Peanut Noodles with Tofu and Chili Garlic Oil
30min
Lemony Broccoli and Chickpea Pitas
45min
Kale Salad with Carrot and Ginger Dressing
20min
Cauliflower Steaks
45min
Southwest Quinoa
40min