Wild Mushroom Ragu with Spiralized Zucchini Pasta
TM6

Wild Mushroom Ragu with Spiralized Zucchini Pasta

(Ninguna valoración)

Ingredientes

  • 16 oz zucchini (approx. 3 med), ends trimmed in a circular shape to fit the blade width
    o 16 oz yellow squash (approx. 3 med), ends trimmed in a circular shape to fit the blade width
  • ½ oz dried porcini mushrooms
  • 9 oz water, divided
  • 20 oz fresh mixed mushrooms, (ie. cremini, maitake, button, shitake), sliced, divided
  • 3 - 5 garlic cloves
  • 1 oz shallot, halved
  • 1 oz extra virgin olive oil, plus 1 tbsp to sauté
  • 2 tbsp tomato paste
  • 1 tsp salt
  • 1 oz Marsala wine
    o 1 oz red wine
  • grated Parmesan cheese, to serve (see Tip)

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
683.3 kJ / 163.3 kcal
Proteína
7.2 g
Carbohidratos
12.4 g
Grasa
11.2 g
Grasa saturada
1.9 g
Fibra
3.1 g
Sodio
521.8 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre el mundo de Cookidoo®. Sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas