Dispositivos y accesorios
Salat med laks og tranbær
Prep. 10min
Total 40min
4 portioner
Ingredientes
-
appelsinsaft, friskpresset40 g
-
ekstra jomfruolivenolie50 g
-
honning20 g
-
ingefær, stødt½ teske
-
salt (se tip)¼ teske
-
sort peber, stødt¼ teske
-
vand500 g
-
laksefilet, frisk, med eller uden skind (ca. 150 g hver)4
-
forårsløg (ca. 50 g), skåret i skiver (0,5-1 cm)4 spsk
-
tranebær, tørrede4 spsk
-
feldsalat (se tip)200 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
278.3 mg
Proteína
31.2 g
Calorías
2047.2 kJ /
489.3 kcal
Grasa
33.3 g
Fibra
2 g
Grasa saturada
6.3 g
Carbohidratos
18 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Sommerlige retter
15 Recetas
Internacional
Internacional
También podría gustarte...
Gulerods- og sellerisuppe
45min
Grøntsagsfrittata
Ninguna calificación
Små broccolitærter med bacon
Ninguna calificación
Kødboller med romescosauce
Ninguna calificación
Lun linsesalat med bær og spinat
Ninguna calificación
Salat med sobanudler og tofu
Ninguna calificación
Avocadosorbet
Ninguna calificación
Basilikumsorbet
Ninguna calificación
Bun bo vien cha gio (kødboller med nudler og forårsruller)
Ninguna calificación
Madbrød med pulled chicken og grøntsager (1500 kcal)
Ninguna calificación
Salat med quinoa, grønkål og æg (2200 kcal)
Ninguna calificación
Pastasalat med spinat og æble (1500 kcal)
Ninguna calificación