Dispositivos y accesorios
Jamaicansk kylling med jerk-krydderi
Prep. 10min
Total 1h 15min
4 portioner
Ingredientes
Jerkkrydderi
-
løg halve50 g
-
1 tsk chili, tørret i flagerrød chili, frisk1
-
fed hvidløg1
-
eddike20 g
-
farin15 g
-
olivenolie15 g
-
nellike, stødt1 knivspids
-
sød paprika1 spsk
-
salt2 tsk
-
soyasauce1 spsk
-
sort peber, stødt⅓ tsk
-
rom mørk1 spsk
-
spidskommen, stødt½ tsk
-
timian, tørret1 knivspids
-
kanel, stødt⅓ tsk
-
muskatnød, stødt2 knivspids
-
tomatpure20 g
-
ingefær, stødt⅓ tsk
Jerkkylling
-
600 g kyllingelår, med eller uden skind, med benkyllingebrystfilet600 g
-
rosmarin, frisk1 kviste
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
473 mg
Proteína
32.5 g
Calorías
1414.3 kJ /
338 kcal
Grasa
18.3 g
Fibra
1.5 g
Grasa saturada
4.8 g
Carbohidratos
8.5 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Eksotiske retter - masser af smag
14 Recetas
Internacional
Internacional
También podría gustarte...
Piri Piri kylling med salat
Ninguna calificación
Provencalsk kylling
Ninguna calificación
Kylling med honning og blomkålspuré
50min
Steak au Poivre (peberbøf)
Ninguna calificación
Oksekødskofta med feta
Ninguna calificación
Kaloriefattig lasagne
Ninguna calificación
Bahn mi med kylling
Ninguna calificación
Com ga rau thom (kylling med ris og mynte)
Ninguna calificación
Salat med oksekød, rucola og tomater (2200 kcal)
Ninguna calificación
Fitnessbowls med brune ris og kylling (1800 kcal)
Ninguna calificación
Svinemørbrad med selleripuré og citronsauce (1800 kcal)
Ninguna calificación
Dal med kylling og spinat (1500 kcal)
40min