Dispositivos y accesorios
Chocolate Ganache Tart with Caramel
Prep. 30min
Total 1h 40min
10 slices
Ingredientes
Caramel Sauce
-
sugar9 oz
-
heavy whipping cream divided7 oz
-
water divided36 oz
-
unsalted butter cold, in 1 cube (approx. 1 in. x 1 in.)1 oz
-
lemon juice1 tsp
-
unsalted butter½ oz
-
vinegar1 tbsp
Chocolate Shortcrust Pastry
-
all-purpose flour7 oz
-
sugar4 oz
-
unsweetened cocoa powder3 tbsp
-
baking powder½ tsp
-
salt⅛ tsp
-
1 ½ tsp vanilla bean pastevanilla bean1
-
unsalted butter4 oz
-
large egg1
Dark Chocolate Ganache
-
dark chocolate (70% cocoa) broken into pieces7 oz
-
heavy whipping cream7 oz
-
fresh fruit to garnish
Dificultad
medio
Inf. nutricional por 1 slice
Sodio
50.9 mg
Proteína
5.5 g
Calorías
2350.4 kJ /
561.8 kcal
Grasa
33 g
Fibra
3.1 g
Grasa saturada
20 g
Carbohidratos
62.9 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Sugar Stages TM6 Sweet Success
10 Recetas
Estados Unidos
Estados Unidos
También podría gustarte...
Fruit Sauce (Coulis)
10min
Antonio Bachour: Lemon Basil Tarts (Metric)
3h 45min
Antonio Bachour: Crème Brûlée with Tropical Fruits
3h 40min
Antonio Bachour: Red Velvet Raspberry Trifle
2h 55min
Strawberry Panna Cotta
4h 40min
French Macarons with Blueberry Jam
1h 30min
Key Lime Madeleines
2h 35min
Walnut Brittle
1h 30min
French Macarons with Blueberry Jam (Metric)
1h 30min
Chocolate Hazelnut Blondies
45min
Ginger Snap Cookie Butter
55min
Chocolate Sauce
10min