Chocolate Ganache Tart with Caramel
TM6

Chocolate Ganache Tart with Caramel

4.5 (4 valoraciones )

Ingredientes

Caramel Sauce

  • 9 oz sugar
  • 7 oz heavy whipping cream, divided
  • 36 oz water, divided
  • 1 oz unsalted butter, cold, in 1 cube (approx. 1 in. x 1 in.)
  • 1 tsp lemon juice
  • ½ oz unsalted butter
  • 1 tbsp vinegar

Chocolate Shortcrust Pastry

  • 7 oz all-purpose flour
  • 4 oz sugar
  • 3 tbsp unsweetened cocoa powder
  • ½ tsp baking powder
  • ⅛ tsp salt
  • 1 vanilla bean
    o 1 ½ tsp vanilla bean paste
  • 4 oz unsalted butter
  • 1 large egg

Dark Chocolate Ganache

  • 7 oz dark chocolate (70% cocoa), broken into pieces
  • 7 oz heavy whipping cream
  • fresh fruit, to garnish

Inf. nutricional
por 1 slice
Calorías
2350.4 kJ / 561.8 kcal
Proteína
5.5 g
Carbohidratos
62.9 g
Grasa
33 g
Grasa saturada
20 g
Fibra
3.1 g
Sodio
50.9 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre el mundo de Cookidoo®. Sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas