Dispositivos y accesorios
Sous-vide Aubergine med Miso
Prep. 20min
Total 2h 50min
4 porsjoner
Ingredientes
-
hvit miso (eller shiro miso)90 g
-
mirin40 g
-
vannsake35 g
-
sukker30 g
-
sesamolje1 ½ ts
-
havsalt2 klyper
-
aubergine delt i skiver (2 cm), deretter delt i biter (3 cm)360 g
-
vann (ca.), pass å at posene er helt dekket med vann (se tips)1600 g
-
1 ts askorbinsyresitronsaft (se tips)30 g
-
sesamfrø, ristede1 ss
-
vårløk delt i diagonale skiver1
Dificultad
medio
Inf. nutricional por 1 porsjon
Sodio
670 mg
Proteína
4 g
Calorías
654 kJ /
156 kcal
Grasa
6 g
Fibra
5 g
Grasa saturada
0.9 g
Carbohidratos
13 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Sous-vide med knivdeksel
10 Recetas
Internacional
Internacional
También podría gustarte...
Bulgurhvete
Ninguna calificación
Irsk potetmos
Ninguna calificación
Müsliskiver uten nøtter, hvete og melk
Ninguna calificación
Tandoori kyllingwraps
Ninguna calificación
Kjøttpaier med rosmarin
Ninguna calificación
Søtpotetfrittata med koriander- og chilisaus
1h 35min
Risskive med røkelaks
Ninguna calificación
Boller med rosin, eple og vaniljesaus
Ninguna calificación
Vietnamesisk kylling med ris (glutenfri)
Ninguna calificación
Stuet sopp
45min
Persilleolje
25min
Rørte tyttebær
5min