Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Green Goddess Dressing
- 3 oz Parmesan cheese, cut into pieces
- 2 oz walnut pieces
- 2 garlic cloves
- 1 oz fresh basil leaves
- 1 oz spinach leaves, fresh
- 4 oz lemon juice, freshly squeezed
- 1 oz rice wine vinegar
- 2 oz olive oil
- 1 - 1 ½ tsp salt, to taste
Fennel Salad
- 12 oz fennel bulbs, cut into pieces
- ½ oz fresh dill fronds, plus extra to garnish
- 8 oz Lebanese cucumber, cut into pieces (2 in.)
- 7 oz green apple, quartered
- 5 oz green onions, (approx. 2 bunches)
-
8
oz fresh green peas, cooked
o 8 oz frozen peas, cooked - 5 oz walnut pieces
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1118.9 kJ / 267.4 kcal
- Proteína
- 8.5 g
- Carbohidratos
- 14.6 g
- Grasa
- 21.1 g
- Grasa saturada
- 3.5 g
- Fibra
- 4.8 g
- Sodio
- 433.5 mg
Recetas alternativas
Turkey Taco Bowl
1h
Grilled Corn Salad with Cilantro Vinaigrette
25min
Chopped Cauliflower Chickpea Salad with Oregano Vinaigrette
20 min
Green Goddess Dressing (Bill Yosses)
20 min
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55min
Kung Pao Cauliflower with Pickled Carrot and Sesame Salad
45min
Orange Balsamic Beet and Quinoa Salad
40min
Broccoli Salad
5min
Greek Broccoli with Arugula Pesto and Roasted Lemon
30 min
Shrimp Tacos with Denver Salsa
25min
Chopped Asian Salad
20 min
Southwest Quinoa
40min