Dispositivos y accesorios
Greek Broccoli with Arugula Pesto and Roasted Lemon
Prep. 10min
Total 30min
6 portions
Ingredientes
Arugula Pesto
-
Parmesan cheese in pieces2 oz
-
lemon thin peel only, no white pith1
-
pine nuts1 oz
-
garlic cloves2
-
baby arugula3 oz
-
extra virgin olive oil2 ½ oz
-
lemon juice½ oz
-
salt¼ tsp
Broccoli
-
extra virgin olive oil1 tbsp
-
broccoli florets20 oz
-
red onions sliced thinly (approx. 1 onion)8 oz
-
cherry tomatoes halved8 oz
-
feta cheese crumbled5 oz
-
lemons halved2
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
525 mg
Proteína
11 g
Calorías
1322 kJ /
316 kcal
Grasa
26 g
Fibra
4 g
Grasa saturada
7 g
Carbohidratos
15 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién podría gustarte...
Cauliflower Artichoke Cheese Bake
1h 10min
Green Goddess Salad
10min
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55min
Grilled Corn Salad with Cilantro Vinaigrette
25min
Baked Salmon Cakes with Corn Salsa
45min
Citrus Salad with Mint Vinaigrette
30min
Maple and Mustard Salmon
20min
Fish Tacos
45min
Lemony Broccoli and Chickpea Pitas
45min
Ancho-Cranberry Turkey Enchiladas
1h 10min
Orange Balsamic Beet and Quinoa Salad
40min
Southwest Quinoa
40min