Dispositivos y accesorios
Kleine aspergeflans
Prep. 10min
Total 55min
4 porties
Ingredientes
-
Parmezaanse kaas in stukken100 g
-
water1000 g
-
groene asperges geschild en in stukken (3-4 cm)450 g
-
boter15 g
-
verse basilicumbladeren1 bos
-
eieren3
-
room, opklopbaar, 30-40% V.G.100 g
-
zout naar eigen smaak½ tl
-
gemalen peper naar eigen smaak4 snuifjes
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portie
Proteína
17.8 g
Calorías
1247.2 kJ /
300.2 kcal
Grasa
23.2 g
Fibra
2.2 g
Carbohidratos
5.2 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Leve de lente
10 Recetas
Benelux
Benelux
También podría gustarte...
Vichyssoise met pasta
35min
Gestoomde spinaziecake
35min
Erwtensoep met crème fraiche en knapperige ham
1h
Roodbruin gekleurde eieren
Ninguna calificación
Wraps met jalapeño, kip en sla
30min
Hapje van watermeloen en zalm ceviche
25min
Witte chocolade cheesecake
16h
Gebakken kaastaart
3h 10min
Kwarktaart in potjes
4h
Champagne en bessen trifle
3h 40min
Aardappel-spinaziesoep met hartige eiercustard
45min
Cheesecake (ongebakken)
5h 30min