Dispositivos y accesorios
Rabarber, gember en citroen risotto
Prep. 10min
Total 35min
4 porties
Ingredientes
-
extra vergine olijfolie40 g
-
rabarber dun gesneden200 g
-
risottorijst type Carnaroli320 g
-
witte wijn80 g
-
water800 g
-
groentebouillonblokje (voor 0,5 l)1
-
zout1 tl
-
boter20 g
-
verse gember geraspt20 g
-
citroen bij voorkeur biologisch, de geraspte schil1
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portie
Proteína
6 g
Calorías
1803 kJ /
431 kcal
Grasa
14.6 g
Fibra
1.9 g
Grasa saturada
12.5 g
Carbohidratos
67.9 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Rabarber
10 Recetas
Benelux
Benelux
También podría gustarte...
Ravioli Soep met Rundsvlees
Ninguna calificación
Champignon en spinazie lasagne
Ninguna calificación
Goulash van linzen en champignons
45min
Kurkuma schillen
Ninguna calificación
Risotto met Parmezaanse kaas
40min
Gebraden varkensvlees met rijst en paprika
Ninguna calificación
Rijst met Asperges, Broccoli en Champignons
30min
Salmorejo
Ninguna calificación
Mediterraanse parelgerstrisotto
1h
Indiase groentencurry
50min
Pompoenrisotto met spek
25min
Risotto met Parmezaanse kaas
30min