Fish Ceviche
TM6 TM5

Fish Ceviche

5.0 (6 valoraciones )

Ingredientes

  • 18 oz firm white fish fillets, cut into pieces (½ in.) e.g., cod, red snapper, sole or grouper
  • 1 ½ tsp salt, to taste, divided
  • 7 oz lime juice
  • 7 oz Roma tomatoes, quartered and seeded (approx. 3 tomatoes)
  • 3 ½ oz red onion, cut into pieces
  • 5 oz vegetable oil
  • 1 tsp dried oregano, to taste (opcional)
  • ½ oz fresh cilantro, leaves only, plus extra to garnish
  • 1 avocado, cubed (½ in)
  • corn tostadas, to serve
    o salted crackers, to serve
  • 2 limes, cut into wedges, to serve
  • hot sauce, to serve

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
2372 kJ / 564.8 kcal
Proteína
28 g
Carbohidratos
18.3 g
Grasa
43.5 g
Grasa saturada
6 g
Fibra
2 g
Sodio
1105 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre el mundo de Cookidoo®. Sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas