Dispositivos y accesorios
South Texas Carne Guisada
Prep. 10min
Total 1h 20min
6 portions
Ingredientes
-
dried ancho chilies de-seeded and de-stemmed2
-
salt1 tsp
-
black peppercorns1 tsp
-
chili powder½ tsp
-
cumin seeds¼ tsp
-
white onions quartered5 ½ oz
-
Anaheim chilies de-seeded and de-stemmed, cut into pieces4 ½ oz
-
garlic cloves2
-
olive oil1 oz
-
fresh Roma tomatoes quartered5 oz
-
beef sirloin trimmed, cubed (¾ in.)24 oz
-
water8 oz
-
beef stock paste1 heaping tsp
-
all-purpose flour1 tbsp
-
chopped cilantro to garnish
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Proteína
30 g
Calorías
1347 kJ /
322 kcal
Grasa
19 g
Fibra
1 g
Carbohidratos
7 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
TEX-MEX COOKBOOK
51 Recetas
Estados Unidos
Estados Unidos
También podría gustarte...
Chicken Parmesan
1h 10min
Chili Cheese Dogs
50min
Red Mole Chicken Enchiladas
1h
Chicken with Nectarine Salsa
1h
Chicken Enchiladas
40min
Picadillo (Texas Hash)
40min
Chicken Cacciatore with Orzo
1h 5min
Mexican Lasagna
1h 20min
Shredded Chicken in Tomato Sauce (Tinga de Pollo)
30min
Pozole Verde
2h
Ancho-Cranberry Turkey Enchiladas
1h 10min
Beef Barbacoa
2h