
Dispositivos y accesorios
Vegan Rainbow Salad (TM5)
Prep. 10min
Total 25min
4 portions
Ingredientes
-
red onions halved vertically100 g
-
cucumber unpeeled, ends removed, halved lengthways (approx. 400 g)1
-
red radishes200 g
-
yellow pepper cut in wedges that fit through feeder1
-
carrots200 g
-
plum tomatoes200 g
-
tinned pineapple slices drained, reserving 60 g juice140 g
-
freshly squeezed lime juice30 g
-
toasted sesame oil30 g
-
fresh chilli thinly sliced1
-
fine sea salt1 tsp
-
toasted sesame seeds2 Tbsp
-
peanuts, roasted, salted2 Tbsp
-
fresh mint leaves (opcional)10 g
-
fresh coriander leaves (opcional)10 g
-
red chilli (opcional) finely sliced, for garnishing1
Inf. nutricional por 1 portion
Calorías
232.6 kcal /
973.2 kJ
Proteína
5.1 g
Grasa
12.6 g
Carbohidratos
29.1 g
Fibra
5.7 g
Grasa saturada
1.7 g
Sodio
646.3 mg
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en

Slicing and Grating (TM5)
44 Recetas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
También podría gustarte...
Pickled beetroot (Thermomix® Cutter, TM6)
1h 10min
Gluten free waffle cones
35min
Herbes de Provence
5min
Raspberry White Chocolate Hot Chocolate Stirrers
2h 15min
Wild Rice Pork Pilaf
1h 10min
Orange Dyed Eggs
55min
Unicorn lemonade
6h 15min
Turrón
Ninguna calificación
Seafood Pizza
2h 45min
Gluten Free Lemon Poppy Seed Muffins
1h 20min
Gluten Free Chocolate Chip Cookies
40min
Dairy-free pumpkin soup
30min