Vegan Rainbow Salad (TM5)

Vegan Rainbow Salad (TM5)

Ninguna valoración
Prep. 10min
Total 25min
4 portions

Ingredientes

  • red onions halved vertically
    100 g
  • cucumber unpeeled, ends removed, halved lengthways (approx. 400 g)
    1
  • red radishes
    200 g
  • yellow pepper cut in wedges that fit through feeder
    1
  • carrots
    200 g
  • plum tomatoes
    200 g
  • tinned pineapple slices drained, reserving 60 g juice
    140 g
  • freshly squeezed lime juice
    30 g
  • toasted sesame oil
    30 g
  • fresh chilli thinly sliced
    1
  • fine sea salt
    1 tsp
  • toasted sesame seeds
    2 Tbsp
  • peanuts, roasted, salted
    2 Tbsp
  • fresh mint leaves (opcional)
    10 g
  • fresh coriander leaves (opcional)
    10 g
  • red chilli (opcional) finely sliced, for garnishing
    1

Inf. nutricional por 1 portion

Calorías 232.6 kcal / 973.2 kJ
Proteína 5.1 g
Grasa 12.6 g
Carbohidratos 29.1 g
Fibra 5.7 g
Grasa saturada 1.7 g
Sodio 646.3 mg

¿Le gusta lo que ve?

¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!

Regístrese en nuestra prueba gratuita de 30 días y descubra todo lo que Cookidoo® tiene para ofrecerle. Sin compromiso.

Registrarse gratis Más información


También podría gustarte...