Roast Carrot Butter
TM5 TM6

Roast Carrot Butter

3.0 (3 valoraciones )

Ingredientes

  • 1000 g carrots, peeled, cut in pieces (2 cm)
  • 1 garlic clove
  • 2 tsp ground cumin
  • 20 g extra virgin olive oil, plus extra for drizzling
  • 400 g tinned cannellini beans, rinsed, drained
  • 1 pinch fine sea salt, or to taste
  • 1 pinch ground black pepper, or to taste
  • 3 sprigs fresh parsley, leaves only

Inf. nutricional
por 400 g
Calorías
4456 kJ / 1065 kcal
Proteína
39 g
Carbohidratos
184 g
Grasa
25 g
Fibra
48 g

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre el mundo de Cookidoo®. Sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas