Potato, Pea and Onion Samosa
TM6

Potato, Pea and Onion Samosa

4.2 ( 13 valoraciones )

Ingredientes

Samosa Pastry

  • 255 g plain flour plus extra for dusting
  • 3 Tbsp ghee
  • 1 pinch fine sea salt
  • 120 g water

Samosa Filling

  • 260 g potatoes peeled, diced (1 cm)
  • 1 pinch fine sea salt
  • 1000 g water
  • 100 g onions quartered (approx. 1 onion)
  • 15 g vegetable oil
  • 1 ¼ tsp cumin seeds
  • 20 g onion
  • 50 g frozen peas
  • 50 g frozen mixed vegetables
  • 2 fresh green chillies deseeded if desired
  • 1 tsp garam masala
  • 15 g fresh root ginger peeled, cut into rounds (2 mm)
  • 10 g fresh coriander leaves

Finalisation

  • water for paper towels
  • vegetable oil for deep frying
  • plain flour for dusting

Inf. nutricional
por 1 piece
Calorías
129.2 kcal / 540.4 kJ
Proteína
1.7 g
Grasa
8.7 g
Carbohidratos
11.7 g
Fibra
0.9 g
Grasa saturada
1.9 g
Sodio
17.4 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre el mundo de Cookidoo®. Sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas