Dispositivos y accesorios
Cutter Beet Carpaccio
Prep. 15min
Total 20min
4 portions
Ingredientes
-
beets, raw small, peeled (see Tip)300 g
-
zucchini cut into pieces (5 cm/2 in. long)250 g
-
burrata cheese drained250 g
-
extra virgin olive oil for drizzling
-
sea salt to serve
-
ground black pepper to serve
-
fresh basil leaves hand torn
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
40 mg
Proteína
3.9 g
Calorías
284 kJ /
67.9 kcal
Grasa
5.1 g
Fibra
0.5 g
Grasa saturada
0.7 g
Carbohidratos
1.6 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
TM Basics - Thermomix® Cutter (TM5)
20 Recetas
Canadá
Canadá
También podría gustarte...
Kuih Cara Berlauk (Savoury Pancake Bites)
Ninguna calificación
Cod and Spinach Soup
40min
Moussaka Wraps
50min
Guacamole
Ninguna calificación
Spiralized Zucchini Noodles with Prawns and Lemon Sauce
Ninguna calificación
Pear and Blue Cheese Salad with Hazelnuts
Ninguna calificación
Prawn Arrabbiata
30min
Tarte flambee with onions (Thermomix® Cutter)
Ninguna calificación
Mussels Mariniere
25min
Hot Toddy
10min
Thai Green Curry and Lemongrass Rice
1h 15min