Dispositivos y accesorios
Cutter Beet Carpaccio (TM6)
Prep. 15min
Total 20min
4 portions
Ingredientes
-
raw beets small, peeled (see Tip)10 ½ oz
-
zucchini cut into pieces (2 in. long)8 oz
-
burrata cheese drained8 oz
-
extra virgin olive oil for drizzling
-
sea salt to serve
-
ground black pepper to serve
-
fresh basil leaves hand torn
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
40 mg
Proteína
3.9 g
Calorías
284 kJ /
67.9 kcal
Grasa
5.1 g
Fibra
0.5 g
Grasa saturada
0.7 g
Carbohidratos
1.6 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
TM Basics - Thermomix® Cutter (TM6)
20 Recetas
Estados Unidos
Estados Unidos
También podría gustarte...
Kale Caesar Salad with Parmesan Bread Crumbs
25min
Wild Mushroom Ragu with Spiralized Zucchini Pasta
Ninguna calificación
Cucumber Salad with Dill and Yogurt Dressing (TM6)
10min
Frozen Coconut Mango Lemonade
5min
Basil Peach Sorbet
10min
Cheese Arepas
50min
Berry Dream (TM6/7)
10min
Lime-Cilantro Vinaigrette
10min
Parmesan Risotto (TM6/7)
30min
Mushroom Risotto (TM6)
40min
Boniatillo Cubano (Mashed Sweet Potatoes)
55min