Romige pasta met kip en zongedroogde tomaten
TM6 TM5

Romige pasta met kip en zongedroogde tomaten

4.8 (30 valoraciones )

Ingredientes

  • 70 g gele ui, in tweeën gesneden
  • 2 knoflookteentjes
  • 1 takje verse bladpeterselie, alleen de blaadjes
  • 1 takje verse basilicum, alleen de blaadjes, plus extra voor de garnering
  • ¼ - ½ verse rode peper, ontpit indien gewenst
  • 100 g zongedroogde tomaten
  • 30 g boter, ongezouten of gezouten (van koemelk)
  • 500 g kippenborst filet, zonder vel in stukken gesneden (2-3 cm)
  • 250 g room, 35% vet
  • 350 g water
  • 80 g witte wijn
  • 1 el kippenbouillonpasta (zie tips)
  • 250 g pasta, droge type, penne

Inf. nutricional
por 1 portie
Calorías
2954 kJ / 703.3 kcal
Proteína
40 g
Carbohidratos
56.8 g
Grasa
33.7 g
Grasa saturada
19.8 g
Fibra
6.6 g
Sodio
885.9 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre el mundo de Cookidoo®. Sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas