Dispositivos y accesorios
Gedeostæg med brøndkarse og rødbeder
Prep. 25min
Total 30min
4 portioner
Ingredientes
Rødbeder
-
kogte rødbeder i tern (5 mm)80 g
-
salt2 knivspidser
-
sort peber, stødt2 knivspidser
-
balsamico1 spsk
Gedeostæg
-
mandler, flager40 g
-
gedeost, alle slags270 g
-
olivenolie2 spsk
Rede af brøndkarse
-
basilikumblade50 g
-
mandler, med skind røget40 g
-
parmesanost skåret i stykker (2 cm)50 g
-
olivenolie50 g
-
fed hvidløg1
-
brøndkarse60 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Proteína
22.2 g
Calorías
2397 kJ /
573 kcal
Grasa
52 g
Carbohidratos
4 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Alt til påske
10 Recetas
Internacional
Internacional
También podría gustarte...
Gulerods- og sellerisuppe
45min
Grøntsagsfrittata
Ninguna calificación
Små broccolitærter med bacon
Ninguna calificación
Kødboller med romescosauce
Ninguna calificación
Lun linsesalat med bær og spinat
Ninguna calificación
Salat med sobanudler og tofu
Ninguna calificación
Avocadosorbet
Ninguna calificación
Basilikumsorbet
Ninguna calificación
Bun bo vien cha gio (kødboller med nudler og forårsruller)
Ninguna calificación
Madbrød med pulled chicken og grøntsager (1500 kcal)
Ninguna calificación
Salat med quinoa, grønkål og æg (2200 kcal)
Ninguna calificación
Pastasalat med spinat og æble (1500 kcal)
Ninguna calificación