Dispositivos y accesorios
Beer Brats with Onions and Peppers
Prep. 15min
Total 4h 15min
5 portions
Ingredientes
-
veal bratwurst (German veal "Kalbsbratwurst") (approx. 5)450 g
-
onions cut into strips (5 mm/¼ in.)225 g
-
red bell peppers cut into strips (5 mm/¼ in.)170 g
-
caraway seeds2 tsp
-
salt1 ½ tsp
-
vegetable broth680 g
-
beer (eg. red ale or German style Bock or Pilsner)340 g
-
vegetable oil1 tbsp
-
hot dog buns5
-
mustard to serve
-
pickles, mixed (opcional) to serve
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
1696.5 mg
Proteína
21.3 g
Calorías
2147.5 kJ /
513.3 kcal
Grasa
27.8 g
Fibra
3.1 g
Grasa saturada
7.8 g
Carbohidratos
40.3 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Better with Beer
10 Recetas
Canadá
Canadá
También podría gustarte...
Fettuccine Alfredo
40min
Spiralized Butternut Squash and Gochujang Gratin
Ninguna calificación
Sweet Onion and Maple BBQ Sauce
30min
Citrus Margarita
10min
Potato Gratin
1h 10min
Pickled Mushrooms
6h 30min
Magic Chocolate Shell
5min
Sweet Onion and Maple BBQ Sauce
30min
Chocolate Bourbon Caramel Sauce
40min
Hot Fudge Sauce
1h 20min
Menudo
45min
Easy Beefy Mac and Cheese
20min