Dispositivos y accesorios
Grilled Fish with Mango Sambal
Prep. 5min
Total 25min
4 portions
Ingredientes
-
Nile tilapia (approx. 500 g each), cleaned, descaled and gutted (see tips)2
-
salt2 ½ tsp
-
lime juice only1
-
mangoes unripe, peeled, stone removed, cut in halves250 g
-
shallot30 g
-
garlic clove15 g
-
red curly chillies cut in halves60 g
-
bird's eye chilli (cili padi)20 g
-
tomato cut in quarters1
-
shrimp paste1 tsp
-
chicken stock powder½ tsp
-
sugar1 tbsp
-
cooking oil plus extra to brush20 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
1673 mg
Proteína
82 g
Calorías
2851 kJ /
682 kcal
Grasa
12 g
Fibra
2 g
Grasa saturada
5 g
Carbohidratos
64 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Everyday Asian with Thermomix® Cutter (TM6)
15 Recetas
Internacional
Internacional
También podría gustarte...
Pea, Cherry Tomato and Feta Hummus Wraps
10min
Traditional fried rice (Nasi Goreng Tek-Tek)
20min
Indonesian white spice paste
35min
Tom Yam Mee Hoon
30min
Kacangma (Motherwort Chicken)
35min
Chilli Stuffed Fish
1h
Ayam kapitan (chicken curry)
45min
Black sesame mochi ice cream
23h
Mee Goreng Mamak
20min
Sayur Lodeh (Indonesian Vegetable Stew in Coconut Milk)
45min
Curry Mee
30min