Lai Chi Kang (Longan Dessert)
TM6

Lai Chi Kang (Longan Dessert)

5.0 ( 2 valoraciones )

Ingredientes

  • 1500 g water
  • 2 pandan leaves tied into knot
  • 100 g candied winter melon cut in halves
  • 50 - 100 g brown sugar
  • 50 g dried longans
  • 50 g red dates
  • 10 g white fungus soaked to soften, hard part removed, cut in small pieces
  • 1 slice lemon (opcional)
  • 1 tsp basil seeds soaked in 200 g water for 15 minutes (opcional)
  • 4 malva nuts soaked in 300 g water for 15 minutes (opcional)
  • 10 g raisins (opcional)
  • 20 g pearl barley cooked (see tips) (opcional)
  • 20 g roasted peanuts (opcional)
  • 20 g small sagos cooked (opcional)

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
70 kcal / 293 kJ
Proteína
1 g
Grasa
1 g
Carbohidratos
16 g
Fibra
1 g
Grasa saturada
0 g
Sodio
1 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre el mundo de Cookidoo®. Sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas