Dispositivos y accesorios
Lai Chi Kang (Longan Dessert)
Prep. 5min
Total 1h 10min
15 portions
Ingredientes
-
water1500 g
-
pandan leaves tied into knot2
-
candied winter melon cut in halves100 g
-
brown sugar50 - 100 g
-
dried longans50 g
-
red dates50 g
-
white fungus soaked to soften, hard part removed, cut in small pieces10 g
-
lemon (opcional)1 slice
-
basil seeds (opcional) soaked in 200 g water for 15 minutes1 tsp
-
malva nuts (opcional) soaked in 300 g water for 15 minutes4
-
raisins (opcional)10 g
-
pearl barley (opcional) cooked (see tips)20 g
-
roasted peanuts (opcional)20 g
-
small sagos (opcional) cooked20 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
1 mg
Proteína
1 g
Calorías
293 kJ /
70 kcal
Grasa
1 g
Fibra
1 g
Grasa saturada
0 g
Carbohidratos
16 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Sedap Recipes (Ramadan & Syawal 2024)
15 Recetas
Internacional
Internacional
También podría gustarte...
Kopitiam Style Soft Boiled Eggs
15min
Crispy Ikan Bilis
40min
Dodol (Palm Sugar Glutinous Rice Sweet)
2 h 40min
Agar-Agar Gula Melaka (Palm Sugar Agar-Agar Jelly)
4 h 20min
Sambal Tumis Udang (Prawn Sambal)
30min
Cekodok Pisang (Fried Banana Balls)
15min
Kam Heong Chicken
1 h 20min
Curry Mee
30min
Limau Kasturi Asam Boi (Sour Plum Calamansi Drink)
10min
Black Glutinous Rice Dessert (Bubur Pulut Hitam)
3 h 30min
Teh tarik (pulled milk tea)
15min
Chicken Porridge
35min