Dispositivos y accesorios
Surimi Stick Salad
Prep. 10min
Total 15min
4 portions
Ingredientes
-
carrots peeled250 g
-
cucumber unpeeled, ends removed, halved lengthways (approx. 400 g)1
-
surimi sticks (see tip)200 g
-
tinned sweetcorn drained150 g
-
mayonnaise (see tip)100 g
-
toasted sesame seeds20 g
-
soy sauce20 g
-
mirin10 g
-
lemon finely grated zest and 30 g juice1
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
549.1 mg
Proteína
11.4 g
Calorías
1412.8 kJ /
337.7 kcal
Grasa
23.4 g
Fibra
3.9 g
Grasa saturada
3.3 g
Carbohidratos
22.6 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Slicing and Grating
44 Recetas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
También podría gustarte...
Saffron Quinoa with Baked Chicken in Red Pepper and Tomato Sauce
1h
Baked Salmon with Spiralized Courgettes
30min
Spicy Shrimp Salad with Curly Sliced Carrot and Cucumber
20min
Grilled Courgette Salad with Lemon Basil Dressing
35min
Baked Aubergine, Goat's Cheese and Tomato Ratatouille
40min
Radish, Carrot and Coriander Salad
15min
Buddha Bowl with Chicken
1h
Maple Teriyaki Salmon with Rice and Broccoli
30h
Mexican Quinoa Salad
30min
Greek Broccoli with Rocket Salad Pesto and Roasted Lemon
30min
Aubergine and Lentil Salad
40min
Crispy Smashed Potato Salad
1h 30min