Dispositivos y accesorios
Surimi Stick Salad
Prep. 10min
Total 15min
4 portions
Ingredientes
-
carrots peeled250 g
-
cucumber unpeeled, ends removed, halved lengthways (approx. 400 g)1
-
surimi sticks (see tip)200 g
-
tinned sweetcorn drained150 g
-
mayonnaise (see tip)100 g
-
toasted sesame seeds20 g
-
soy sauce20 g
-
mirin10 g
-
lemon finely grated zest and 30 g juice1
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
549.1 mg
Proteína
11.4 g
Calorías
1412.8 kJ /
337.7 kcal
Grasa
23.4 g
Fibra
3.9 g
Grasa saturada
3.3 g
Carbohidratos
22.6 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Slicing and Grating
44 Recetas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
También podría gustarte...
Creamy Tagliatelle with Squash, Scamorza and Pecorino
45min
Meatballs in Tomato Sauce
1h 10min
Spiralized Tortilla
35min
Courgetti Carbonara
40min
Brazilian-style Beetroot and Carrot Salad
30min
Ratatouille Galette
1h 30min
Coleslaw with Thermomix® Cutter
10min
Boosted Matcha Smoothie
5min
Turkish eggs (Cilbir) on Greek yoghurt, served with toast and green salad
30min
Summer Rolls with Peanut Sauce
1h
Maple-glazed Carrots
45min
Patatas Bravas with Aioli
1h 15min