Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Broccoli terrines
- 500 g water
- 400 g broccoli florets
- butter for greasing
- 4 eggs
- 150 g cream, min. 30% fat
- 1 - 1 ½ tsp salt
- ¼ tsp ground black pepper, adjust to taste
- 1 pinch ground nutmeg
Chicken corn chowder
- 2 garlic cloves
-
140
g onions, cut in halves,
o 140 g shallots, cut in halves - 60 g butter, cut in pieces
- 280 - 320 g canned sweetcorn kernels, drained
- 350 - 400 g chicken breasts, skinless, boneless, cut in pieces (3 cm)
- 900 g water
-
2
tsp chicken stock paste, homemade,
o 2 chicken stock cubes (each for 0.5 l) - 1 fresh green chilli (e.g. jalapeño), deseeded, chopped (opcional)
-
200 - 300
g cream,
o 200 - 300 g sour cream - ½ tsp salt
- ½ tsp ground cumin
- ½ tsp ground sweet paprika
- 2 tbsp fresh coriander, leaves only, chopped
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1537 kJ / 367 kcal
- Proteína
- 19 g
- Carbohidratos
- 10 g
- Grasa
- 27 g
- Fibra
- 3 g
Recetas alternativas
Broccoli Stem Soup with Crispy Potato Skins
45min
Courgette side dish
30 min
Beef Stock Paste
45min
Chawan mushi (Japanese savoury egg custard)
35min
Stout Beer Ice Cream Float
Ninguna calificación
Beef and beer pie
1h 40min
Beef Stroganoff
1h
Baked spinach and eggs
35min
Chicken corn chowder with broccoli terrines
1h 25min
Pumpkin risotto with bacon
25min
Creamy mustard chicken stew
40min
Duck breasts with orange ginger sauce, mashed potatoes and green beans
1h 10min