Crispy Rice Waffle with Soft Boiled Eggs
TM6

Crispy Rice Waffle with Soft Boiled Eggs

5.0 (2 valoraciones )

Ingredientes

  • 18 oz cooked rice (see Tip)
  • 6 large eggs, divided
  • 1 tbsp soy sauce
  • 1 tbsp sesame oil
  • 1 tbsp rice vinegar
  • 1 tsp sugar
  • non-stick cooking spray
  • 35 oz water (to fill to 1 liter mark)
  • 3 oz mayonnaise
  • 2 tsp rice wine vinegar
  • 2 tsp gochujang (Korean chili paste), to taste
    o 2 tbsp sriracha sauce, to taste
  • 2 avocados, sliced, to serve

Inf. nutricional
por 1 piece
Calorías
3745 kJ / 895.1 kcal
Proteína
25 g
Carbohidratos
63 g
Grasa
60.9 g
Grasa saturada
11.1 g
Fibra
9.9 g
Sodio
807.4 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre el mundo de Cookidoo®. Sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas