Dispositivos y accesorios
Crispy Rice Waffle with Soft Boiled Eggs
Prep. 15min
Total 30min
3 pieces
Ingredientes
-
cooked rice (see Tip)18 oz
-
large eggs divided6
-
soy sauce1 tbsp
-
sesame oil1 tbsp
-
rice vinegar1 tbsp
-
sugar1 tsp
-
non-stick cooking spray
-
water (to fill to 1 liter mark)35 oz
-
mayonnaise3 oz
-
rice wine vinegar2 tsp
-
2 tbsp sriracha sauce, to tastegochujang (Korean chili paste) to taste2 tsp
-
avocados sliced, to serve2
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 piece
Sodio
807.4 mg
Proteína
25 g
Calorías
3745 kJ /
895.1 kcal
Grasa
60.9 g
Fibra
9.9 g
Grasa saturada
11.1 g
Carbohidratos
63 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Waffle Good Mash-Ups
12 Recetas
Estados Unidos
Estados Unidos
También podría gustarte...
Portuguese Bread (Pão de água)
3h 45min
Salmon and Basmati Rice with Dill Cream Sauce
40min
Indian Bafauri Dhal Patties
Ninguna calificación
Lemon Pasta
35min
Minty Vodka Lemonade (Diabetes)
10min
Condensed Milk Dalgona Coffee
10min
Lemon Garlic Salmon
2h 20min
Classic madeleines
24h 30min
Shrimp and Potato Boil
40min
Asian Rice and Vegetable Sauté (TM6 Metric)
45min
New York Black and White Cookies
1h 15min
Beef Wellington with Mashed Potatoes, Steamed Carrots and Madeira Sauce
2h 40min