
Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 1800 g water
- 60 g pak choy
- 250 g yellow noodles
- 8 quail eggs
- 25 g fresh red chilli
- 6 - 7 dried chillies soaked to soften
- 60 g vegetable oil
- 45 g torch ginger flower cut in thin slices (see Tips)
- 1 ¼ tsp curry powder
- 45 g dried shrimp (ebi shrimp)
- 60 g Indonesian yellow spice paste room temperature
- 60 g coconut milk
- 1 tsp sea salt adjust to taste
- ½ tsp ground white pepper adjust to taste
- 1 tsp white sugar
- 1 tsp Chicken stock paste
- 4 raw tiger prawns (approx. 200 g)
- 60 g firm tofu cut into pieces
- 60 g lemon basil leaves (see Tips)
- 60 g fried shallots
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 607.5 kcal / 2541.7 kJ
- Proteína
- 24.6 g
- Grasa
- 27.9 g
- Carbohidratos
- 63.6 g
- Fibra
- 5.6 g
- Grasa saturada
- 7.8 g
- Sodio
- 1041.4 mg
Recetas alternativas
Singapore style noodles (Thermomix® Cutter, TM6)
40min
Rice paper rolls (Thermomix® Cutter)
1h
Kimchi
149h
Sichuan Chilli Oil
50min
Sri Lankan red beef curry with rice
1h 40min
Sup Tauhu Kulit (Beancurd Skin Soup)
25min
Sichuan zucchini and eggplant
1h 15min
Pasta with Dairy-free Creamy Sauce and Prawns
30min
One Pot Chicken Rice
50min
Curry Mee
30min
Korean beef bulgogi stir-fry with rice
1h 50min
Daging Kicap Meletup (Spicy Soy Beef)
45min