
Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 15 g garlic cloves
- 25 g eschalot
- 30 g vegetable oil
- 140 g beef mince
- 120 g chicken thigh fillets or skinless chicken breast fillets, cut into strips (1.5 cm x 3-4 cm) and pat dry with paper towel
- 100 g Indonesian white spice paste room temperature
- 400 g cooked rice refrigerated overnight (see Tips)
- 15 g fresh red bird's eye chilli cut in thin slices
- 50 g kecap manis
- 50 g choi sum cut in pieces (approx. 5 cm)
- ½ tsp Chicken stock paste
- ½ tsp sea salt
- ¼ tsp ground white pepper
- 4 eggs fried, to serve
- prawn crackers to serve
- 20 g fried shallots
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 481.4 kcal / 2014.3 kJ
- Proteína
- 21.9 g
- Grasa
- 26 g
- Carbohidratos
- 40.2 g
- Fibra
- 1.9 g
- Grasa saturada
- 8 g
- Sodio
- 1205.6 mg
En colecciones
Recetas alternativas
Indonesian red spice paste
45min
Indonesian yellow spice paste
40min
Soto Betawi (Beef coconut soup)
1h 45min
Indonesian white spice paste
35min
All in one bowl bolognese
40min
Creamy chicken curry and rice
45min
Butterflied chicken with chilli oil and pineapple salsa (Darren Robertson)
3h 15min
Pulled chicken tortillas (Diabetes)
40min
Madurese chicken satay
1h 30min
Beef and cashew nut yellow curry
25min
Korean beef bulgogi stir-fry with rice
1h 50min
Sticky pork belly with jasmine rice
1h