Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 15 g garlic cloves
- 25 g eschalot
- 30 g vegetable oil
- 140 g beef mince
- 120 g chicken thigh fillets or skinless chicken breast fillets, cut into strips (1.5 cm x 3-4 cm) and pat dry with paper towel
- 100 g Indonesian white spice paste, room temperature
- 400 g cooked rice, refrigerated overnight (see Tips)
- 15 g fresh red bird's eye chilli, cut in thin slices
- 50 g kecap manis
- 50 g choi sum, cut in pieces (approx. 5 cm)
- ½ tsp Chicken stock paste
- ½ tsp sea salt
- ¼ tsp ground white pepper
- 4 eggs,fried, to serve
- prawn crackers, to serve
- 20 g fried shallots
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 2014.3 kJ / 481.4 kcal
- Proteína
- 21.9 g
- Carbohidratos
- 40.2 g
- Grasa
- 26 g
- Grasa saturada
- 8 g
- Fibra
- 1.9 g
- Sodio
- 1205.6 mg
En colecciones
Recetas alternativas
Beef and cashew nut yellow curry
25min
Chicken Tikka Masala Pasta
45min
Fast lamb curry with chickpea and cauliflower rice (Diabetes)
25min
Shredded Lamb ragù
1h 25min
Korean beef bulgogi stir-fry with rice
1h 50min
Chilli with rice
50min
Salmon freekeh "nasi goreng" (Diabetes)
55min
Indonesian white spice paste
35min
Korean beef bulgogi (TM6)
1h 30 min
Chocolate lava pudding
40min
Korean beef lettuce cups with pickles (Diabetes, TM6)
55min
San bei ji (three cup chicken,TM6)
35min