
Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 500 g beef chuck steak cut in pieces (3 cm)
- 100 g Indonesian white spice paste room temperature
- 2 white cardamom pods
- 60 g lemongrass bruised
- 4 makrut lime leaves
- 2 fresh salam leaves
- ½ tsp ground coriander
- 1 tsp Beef stock paste
- 10 g sea salt adjust to taste
- ¼ tsp ground white pepper adjust to taste
- 1200 g water
- 200 g potatoes cut in cubes (2 cm)
- 100 g full cream milk
- 100 g coconut milk
- 2 tomatoes cut in cubes (2 cm), to serve
- 30 g ketjap manis to serve
- 2 limau (limes), juice only, to serve
- 30 g emping cracker (melinjo cracker) to serve
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 539.1 kcal / 2255.8 kJ
- Proteína
- 43.5 g
- Grasa
- 23.4 g
- Carbohidratos
- 38.1 g
- Fibra
- 4.1 g
- Grasa saturada
- 11.5 g
- Sodio
- 2196 mg
En colecciones
Recetas alternativas
San bei ji (three cup chicken,TM6)
35min
Soba noodles
1h
Indonesian red spice paste
45min
Traditional fried rice (Nasi Goreng Tek-Tek)
20min
Indonesian white spice paste
35min
Creamy miso mushroom udon
45min
Lontong (Rice Cakes With Vegetable Curry)
30min
Scallops and prawns with XO butter
50min
Basmati rice in Varoma bundt tin
35min
Korean beef bulgogi stir-fry with rice
1h 50min
Yellow curry sauce (Dandelion restaurant)
55min
Hainanese chicken and rice
1h 50min