Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 500 g beef chuck steak, cut in pieces (3 cm)
- 100 g Indonesian white spice paste, room temperature
- 2 white cardamom pods
- 60 g lemongrass, bruised
- 4 makrut lime leaves
- 2 fresh salam leaves
- ½ tsp ground coriander
- 1 tsp Beef stock paste
- 10 g sea salt, adjust to taste
- ¼ tsp ground white pepper, adjust to taste
- 1200 g water
- 200 g potatoes, cut in cubes (2 cm)
- 100 g full cream milk
- 100 g coconut milk
- 2 tomatoes, cut in cubes (2 cm), to serve
- 30 g ketjap manis, to serve
- 2 limau (limes), juice only, to serve
- 30 g emping cracker (melinjo cracker), to serve
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 2255.8 kJ / 539.1 kcal
- Proteína
- 43.5 g
- Carbohidratos
- 38.1 g
- Grasa
- 23.4 g
- Grasa saturada
- 11.5 g
- Fibra
- 4.1 g
- Sodio
- 2196 mg
En colecciones
Recetas alternativas
Soto Ayam (Turmeric chicken soup)
55min
Indonesian yellow spice paste
40 min
Indonesian green spice paste
40 min
Japanese sizzling hotplate tofu
45min
Banh mi pizza
2h 15min
Sup Kambing (Aromatic Lamb Soup)
2h 20min
Indonesian white spice paste
35 min
Indonesian red spice paste
45min
Hainanese chicken and rice
1h 50min
Beetroot and lamb flatbreads with tahini yoghurt (Diabetes)
1h 10min
Madurese chicken satay
1h 30min
Traditional fried rice (Nasi Goreng Tek-Tek)
20min