Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Blanched vegetables and vermicelli
- 1500 g water
- 85 g vermicelli noodles
- 100 g bean sprouts
- 100 g cabbage, cut in thin slices
- 110 g Indonesian yellow spice paste
- 600 g chicken thighs, bone in
- 5 makrut lime leaves
- 3 fresh salam leaves
- 1 ½ tsp sea salt
- 1 tsp ground white pepper
- ¼ tsp Chicken stock paste
Turmeric Chicken Soup
- 4 hard-boiled eggs, peeled, cut in halves
- 1 stalk celery, chopped, to garnish
- fried shallots, to garnish
- 2 lime, cut in wedges
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1638 kJ / 391.5 kcal
- Proteína
- 22.3 g
- Carbohidratos
- 21.1 g
- Grasa
- 24.4 g
- Grasa saturada
- 7.8 g
- Fibra
- 2.7 g
- Sodio
- 721.6 mg
En colecciones
Recetas alternativas
Daging Kicap Meletup (Spicy Soy Beef)
45min
Cooking White Rice
25min
Hainanese chicken with rice
1h 50min
Hainanese chicken rice with vegetable soup and steamed egg
1h 25min
Ayam Goreng Kunyit (Stir Fried Chicken with Turmeric)
15min
Ayam Masak Lemak Cili Api (Braised Chicken with Hot Creamy Coconut Milk)
35min
Sup Kambing (Aromatic Lamb Soup)
2h 20min
Kalguksu (chicken noodle soup)
1h 15min
Tom Ga Khai (Thai Coconut Milk Chicken), Steamed Clams With Garlic And Thai Curry Fish Custard
1h 40min
Indonesian yellow spice paste
40min
Tom Yam Mee Hoon
30min
Kopitiam Style Soft Boiled Eggs
15min