Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 120 g beef fillet, partially frozen, then cut into thin slices
- 1 tsp cornflour, plus 1 teaspoon extra
- 2 cm piece fresh ginger, peeled
- 20 g vegetable oil
- 1 tsp Shaoxing wine (Chinese cooking wine)
- 80 g fresh king oyster mushrooms, cut into matchsticks
- 150 g silken tofu, cut into thin strips
- 600 g water, plus 2 tablesoons extra
- 1 tbsp Chicken stock paste (see Tip)
- 3 egg whites
- 2 spring onions/shallots, trimmed and cut into thin slices
- 10 sprigs fresh coriander, roughly chopped, plus extra for garnishing
- ½ - 1 tsp salt, to taste
- ground white pepper, to taste
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 604.4 kJ / 143.9 kcal
- Proteína
- 13.4 g
- Carbohidratos
- 4.3 g
- Grasa
- 7.8 g
- Grasa saturada
- 1.3 g
- Fibra
- 2.1 g
- Sodio
- 949.5 mg
En colecciones
Recetas alternativas
Pad kra pow
45min
Chinese-style stir-fried vegetables
25min
Ayam Madu Berempah (Honey Spiced Chicken)
30 min
Chicken porridge with century egg
30 min
Spicy Black Pepper Chicken
50min
Ma yi shang shu (sweet potato noodles with pork)
20min
Teochew Seafood Porridge
45min
Hakka Yam Abacus
20min
Kai yang bai cai (braised cabbage with mushrooms)
40 min
Chicken Porridge With Century Egg
30 min
Chicken, Mushroom and Chinese Sausage Rice
45min
Steamed Chicken with Dang Gui
1h 30min